Healing, på plats eller distans

En ny upplevelse med healingfrekvenser som kan förändra ditt liv på många olika nivåer; kroppsligt, själsligt och andligt. Healing förebygger problem som kan förekomma i samband med stress, skapar balans och harmoni i hela dig och mellan dig och din omgivning.

Om du inte har möjlighet att komma till mig personligen så kan jag göra en distanshealing. Distanshealing är lika effektiv som när man är närvarande.

Med Healing ökar styrkan i energierna med avståndet! Vid distanshealing bokar vi in en tid. Du lägger dig ner och slappnar av. Efter en halvtimme har vi kontakt per telefon och samtalar om vad som hände under sessionen.

Tänk på att: Jag ger också healing till situationer och relationer. Om du vill förbättra din relation med någon kan jag göra en healing/distanshealing för er två. Det kan också finnas situationer - t ex kommande möten med viktiga personer - där jag kan förbereda dig för denna situation genom healing i förväg.

*

Under sessionen ligger du på rygg på en massagebänk och blundar. Jag rör inte vid dig utan håller händerna en bit ifrån din kropp.

Jag rekommenderar 1-3 healingsessioner för bästa resultat. Besöket tar cirka en timme, varav 30-40 minuters healing.

Jag som Healer ställer inga diagnoser. Om du har sjukdomar så rekommenderar jag dig att i första hand söka läkare.

Healing är ingen ersättning för läkarvård, utan är ett komplement då det kan ge hjälp vid stresshantering, avslappning och ett allmänt välbefinnande.

En berättelse om läkning:

En kvinna berättar: Jo för ett litet tag sedan frågade jag dig om du kunde skicka healing till min bror som kände sig väldigt nere, orkeslös och var sjuk ofta (han blev förkyld så fort han ansträngde sig), det hade gått så långt att han helt slutat med all träning o aktivitet av rädslan att bli sjuk. Jag måste skriva och tacka dig- Bara någon dag efter du hade skickat healing så kände han sig piggare och gladare än på länge, nu har han t.o.m återupptagit bandyn som han inte tränat på flera år. Vad du än gjorde och hur du än gjorde så är jag säker på att det hjälpte honom på ett eller annat sätt, så tusen tusen tack för det!
Från en tacksam syster

The Reconnection

Personlig Reconnection är en healingprocess på den högsta möjliga nivå som finns för Personlig Utveckling just nu. Den återkopplar dig till en flerdimensionell helhet, till den du är ämnad att vara dvs integrerad med allt annat i livet. Du hittar din livsväg och du kommer att se dina möjligheter på ett tydligare sätt.

Reconnection är en Personlig Återkoppling till ditt ursprung i universum och leder dig in på din livsväg. En personlig utveckling utöver det vanliga. Görs endast EN gång i livet. Se bilden nedan hur det ser ut när du har fått din återkoppling.

"Ursprungligen var meridianerna (akupunkturlinjerna) på våra kroppar sammanlänkade med de nätlinjer som omsluter planeten och korsar varann på kraftplatser som Machu Pichu och Sedona. Dessa linjer var designade att fortsätta ut och förena oss med ett oerhört mycket större nät och knyta ihop oss med hela Universum." Ur boken "Väck din inre healer" av Eric Pearl.

  

Personlig Reconnection sker vid två sessioner, med 24 till 72 timmar mellan.

Besöken tar cirka en timme per gång. Det rekommenderas att man fått minst en healing först, för att kroppen ska känna igen energierna och behandlingen bli så skonsam som möjligt.

Bilden till höger visar de punkter som blir återanslutna till universums energinät.